tisdag 9 juni 2009

Sommarfest..

Imorgon smäller det!
Då är det sommarfest för dagbarnen och jag längtar SÅÅ - tills det är över..
Två mycket intensiva dagar har jag och min kollega avverkat, ingen av oss har kommit isäng före natta och igår blev det låång arbetsdag, 09 - 23. (Vill tillägga att i mitt yrke finns inga raster.. Inga fika pauser i nåt fikarum och inga lunchraster i lugn och ro.)
Men nu är Lokalen smyckad och fin, vernissaget uppsatt och alla pysselpåsarna iordningsställda. Det är så fint! Ni skulle bara se!

Eftersom golvet i gårdslokalen är under all kritik bestämde vi oss för att våtmoppa, så vi hällde ut fyra hinkar med vatten på golvet, klorin och medel och sen skurade vi.
Resultatet blev: Fräscht!
Sen har vi dukat långbord med vita bomullsdukar och blå löpare, blåa värmeljus i blåa ljuskoppar, vi har köpt blåa prinsesstårtor. Gissa vilken färg stolarna i lokalen är? Blå! Det hade jag inte tänkt på, men vad lyckat!

Igår kväll sprayade vi 18 st COOP påsar i guldfärg och har klistrat över loggan med barnens namn på ena sidan och Vår Egen Logga på den andra. Varje barn får ett litet personligt kort hängandes i handtaget med en text som beskriver deras personlighet/utveckling uinder året. I den ska de få lägga alla sina teckningar och pysselsaker som nu hänger på väggarna runt om i lokalen.

Barnen ska sjunga för sina föräldrar, tre av barnen ska få sjunga en vers själva.
Hoppas festen blir lyckad!
(Och hoppas inte att några föräldrar läser detta innan festen börjar..)

3 kommentarer:

  1. Ni måste ju vara de underbaraste dagmammorna i hela världen!

    SvaraRadera
  2. Vi är faktiskt rätt nöjda med vår insats, men det känns i kroppen idag..

    SvaraRadera
  3. Ni ÄR nog faktiskt de underbaraste dagmammorna i hela världen. Tack för en helt makalöst fin fest!!

    SvaraRadera